Huntard lehetsz...

2010.04.07. 17:04

Sziasztok!

Most egy kicsit lazítunk, és kitérünk arra, hogy hogyan kerüljük el a huntard jelzőt.
(Amely a hunter és retard szavak összekötéséből keletkezett és így nem dicséretképpen szánják. :) )

Ha valaha lewipeoltattál egy egész partit, mert a peted elfutott valahova és "barátokkal" tért vissza... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha egy raid közben az íjad/puskád egyszerűen nem lőtt többet, mert elfelejtetted megjavítani, mielőtt raid-re mentél... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha egy raid közben az íjad/puskád egyszerűen nem lőtt többet, mert elfelejtettél nyílat/töltényt venni, mielőtt raid-re mentél... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha kupánvágott egy raid-boss, mert elfelejtettél FD-zni... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha a normális DPS-ed töredékét sebezted egy boss-harcon, mert a harc többségében Aspect of the Viper-ben felejtetted magad... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha egy raid-ben használt fegyveredre Fiery Weapon -t raktál, mert azt hitted az jó ötlet... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha 3/3 Focused Aim -re talentoltál, miközben gear-ből is hit-capped voltál... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha elfutottál egy tank elől, miután aggrót húztál... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha elfelejtetted a peted Growl-ját kikapcsolni mielött harc-ba mentél, és az elkövetkező 10 percet az ezzel kapcsolatos tankkal való vitázással töltötted... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha egy egész raid-et bedaze-elted, mert elfelejtetted lekapcsolni az Aspect of the Pack-ot... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha behúztál egy adat mob-ot, mert gyakoroltad az "imba kite-olós képességed" és nem nézted, hogy hova lépsz... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha gondoltál arra, hogy a közelharc egy épkézláb lehetőség lenne neked egy raid-en... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha le-wipe-oltattál egy raid-et, mert türelmetlenkedtél, hogy miért nem mentek, és ninja-pull-oltál annak érdekében, hogy induljatok már el... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha egy csapdázásra kijelölt targetet Concussive Shot-tal húztál be, és így rossz targetet csapdáztál le, káoszt okozva, és pár csapattárs halálát (köztük sajátodét is) okoztad... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha használtad a "minden loot hunter loot" kifejezést az álláspontod megerősítése érdekében... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha több időt töltöttél DPS-listát spammelve, mint magával a DPS-eléssel... lehet, hogy huntard vagy.

Ha valaha rögtön aggrót húztál, mert nem tudtál 0.2 mp-t várni a tankra, hogy egy aggró-generáló képességét használja, majd rögtön meghalva combat res-t kértél... lehet, hogy huntard vagy.

További szép jó napot! :)

Üdv: Grakhar

Szerző: KergeK@csa

9 komment

Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://wow-hunter.blog.hu/api/trackback/id/tr41902080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Foulcrow 2010.04.09. 01:16:58

"Ha valaha használtad a "minden loot hunter loot" kifejezést az álláspontod megerősítése érdekében... lehet, hogy huntard vagy."

Haha, miért, nem az? :D

Amúgy az íly eltörése általában probléma nálam, mert az én kezemben valahogy 2* olyan gyorsan fogy a durabja az ílynak mint a többi cuccnak (valszeg mert minden lövésnél van esély, hogy törjön, erre rájön még a Wild Quiver és a Zod proc, és alapból is leég gyakran lövök). Ezért hordok magamnál mindig pót-ranged fegyvert :D

lepketanc 2010.04.09. 07:25:53

@Foulcrow: Pót-ranged fegyvert utoljára BWL-be hordtam magammal amikor szóltak hogy most kell figyelni mert töri a boss a fegyvert na azt jó eséllyel nem hallottam meg. Akkor jól jöttek a szürke cumók akár kollégák számára is.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2010.04.09. 21:47:08

Nem is tudtam, hogy van ilyen magyar blog.

Most húzok egy palát (a másodikat), és low level instákban szinte az összes előfordul (sajnos), néha reménykedem, hogy csak mage és priest ranged dpsek jöjjenek :S

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2010.04.09. 21:47:43

Egyébként tetszik a felsorolás, sok jó hasznos postot még, ment a könyvjelzők közé :)

manwithbeard 2010.04.09. 22:06:23

Én egyszer jártam úgy, hogy eltört a fegyverem: Ulduar pugban Mimironon p3-p4 váltáskor nézem, hogy hopp miért nem lő a karim... szerencsére Jeeves kihúzott a bajból :)

KergeK@csa 2010.04.10. 18:39:21

@Tzimisce: Hunter-rel egy a "baj": Nagyon könnyű szintezni, questelni vele, így nem követel meg annyi odafigyelést (ami magával hozná az illető fejlődését), mint más kasztok.
Cserébe viszont a pet és MD azért minimális odafigyelést kíván, ezért aztán ezek veszélyesek. :)

schizofrenic 2010.05.09. 11:39:19

Látod Grakhar ez a különbség köztünk, hogy te a fent említett dolgok 90%-át elkövetted. Én egyet sem!

KergeK@csa 2010.05.09. 15:34:34

@schizofrenic: A 17-ből csak ötöt követtem el! Ha slackelnék, én sem hibáznék. :)

schizofrenic 2010.05.11. 15:11:13

Nem slackelek. Jól megérdemelt nyugdíjas éveimet töltöm.
süti beállítások módosítása